piektdiena, 2012. gada 10. augusts

Jūlijs.

Jūlijs aizskrēja vēja spārniem. Jo īpaši to aizsteidzināja vīriņa jubilejas.
Tā kā aiz loga ir vasara, tad lielāko laiku mēs ar bērniem dzīvojamies pa āru. Mazajiem ļoti patīk batuts. M ļoti patīk lēkāt un mazā māsa skatoties uz viņu ir pasākusi batuta vidū celties kājās un mēģināt "lēkāt" :) Protams, ka uzreiz seko kritiens, bet izskatās ļoti piemīlīgi.

    E iznāca sestais zobiņš. Aizvien stabilāk un ilgāk stāv kājās. Sākusi ļoti stipri kost. Es un M esam zilumos. Ar košanu viņa aizstāvās no brāļa. Bet man kož izrādot neapmierinātību un arī vnk tāpat, mīļojoties. Jūlja aktuālais jautājums bija, ko darīt ar šo nemitīgo košanu. Atbildi tā arī neesmu atradusi.
E atklāj aizvien jaunus apvāršņus. Savā ziņkārībā ir uzspējusi aplūkot visus mājas plauktus. Ir pasākusi ieķerties un karāties virtuves galda virsmā :)


 Ņem visu kas gadās pie rokas (kreslus, riteni, mašīnītes......) un atstutējoties stumdās apkārt :)


E tika pie jauniem ratiem. Pēc Bebe Confort High trek,  jaunie Teutonia Be you rati manā uztverē ir kā Mercedess pēc opeļa:)

   Ar bēniem 2x bijām zoodārzā. Pirmo reizi apvienojām ar ciemošanos pie M drauga un vienaudža Olivera, otro reizi braucām ar tēti. M pēc pirmā apmeklējuma ļoti jūsmoja par žirafēm. Tad otro reizi vedām skatīties atkal :)
Liels piedzīvojums M bija pabūt Ķegumā, Motokrosā. Tur viņam nopirkām jaunu rotaļu moci un fanu krekliņu. 3 dienas viņš gāja gulēt šajā krekliņā, jo neko citu vilkt negribēja.
M ļoti patīk vizināt māsu ar riteni. Viņš viņu var stumt nepagurdams :)
Divas reizes bijām Mārupes akmens dārzā barot pīlītes, kas arī sagādāja lielas emocijas M.



10.07. pie mums mājās bija bēbīšu saiets. Tikāmies māmiņas, kurām bērniņi ir dzimuši septembrī, oktobrī un novembrī. Bija atbraukuši arī mani mīļie trīnīši. Kopā bija 8 no plānotajiem 12 bērniņiem, bet kņada un mammu runas arī šādā daudzumā radija liela burziņa iespaidu :) Ļoti priecājos atkal satikt mūsu mazuļus un mīļās māmiņas.


Tāds lūk mums bija jūlijs šogad :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru