ceturtdiena, 2012. gada 3. maijs

Aprīlis

Atlak jau esam pietuvojušies vienu mēnesi tuvāk vasarai. Pēdējās aprīļa dienas priecēja ar kārtīgi pavasarīgu laiku, kuru varējām baudīt ar bērniem pastaigās.

    E aprīļa sākumuā, 03.04. iznāca pirmie divi apakšējie zobiņi. Visvairā priecē, tas, ka process bija samērā mierīgs. Nedaudz niķīgāka pa dienu un grūtāk iemidzināma vakarā, bet bez trakām negulētām naktīm. Lai arī vel nerāpo, tomēr ir aprāpojusi (kā valītis) visu pirmo stāvu. Jau tika atvikta pirmā virtuves atvilkne un sākās pētīšanas process. 

Arī mūsu palma dabuja E pieskārienu - tika apgāsts un zeme tika izmantota par jaunu sensoro un degustējamo materiālu. Arī brāļa zemākie mantu plauktu tiek revidēti uz urrā! Ja ir ieraudzijusi mērķi, ļoti ātrā tempā aizkļūst līdz viņam. Ēd nu jau 4 dārzeņus, truša gaļu un dažādas putras ar augļiem. Ieraugot karoti sākas neizmērāmi skaļa spiegšana, jo šis ēšanas process viņai ļoti patīk. 

      Mazajam M šomēnes bij kādas jaunas aktivitātes, tomēr pēc iepriekš biežjiem Rīgas braucieniem, viņa uzmanību noturēt ir maximāli grūti.  Pēdējā laikā M jo īpaši mīļi ir viņa mocīši, kvadracikti un auto. Ar tiem viņš viens pats var braukāt un taisīt garāžas, un rampas. Ļoti ilgi var sēdēt uz paklājiņa netālu no māsa un ar piebildi " E skaties" demonstrēt savu izdomu bagātību.


      Mēneša otrā puse mums izvērtās ļoti skumīga, jo 24.04. pazuda mūsu mazā mīļā jorkšīriete - Keta. Abi ar otru suņuku bija izgājuši ārpus sētas un pagājuši prom no mājām. Cilvēki zinot, ka tie ir mūsu mīluļi, labu gribēdami izdomāja viņus noķert. Mazo izdevās noķert, bet Keta bija tik ļoti pārbiedēta, ka atpakaļ neatskatoties skrēja virzienā prom no mājām. Pēc ilgiem, vairāku dienu braucieniem ar abiem auto, lapiņu izlīmēšanas un dalīšanas, ociālo tīklu un masu mediju iesaistīšanas, tāpāt neatradām mazo. Joprojām pārņem lielas skumjas domājot par viņu.

     Tuvojoties vasarai arī pagalms tika uzkopts un uzstādīts batuts un nojume. Šogas M ir jo īpaši liels palīgs tētim. Visā iesaistās un varu ar gandarījumu atzīst, ka viņa palīdzība šobrīd patiesi ir palīdzība :)


Ļoti ceru, ka jaunais mēnesis spēs mūs iepriecināt un izvērtīsies tikai pozitīviem notikumiem bagāts.
To arī novēlu Jums, kas lasa manu blogu! :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru