otrdiena, 2012. gada 5. jūnijs

Maijs

Maijs ir bijis aktīvs braukāšanu un pastaigu mēnesis. Siltākajās dienās, kad nebijām Rīgā, to vien darījām, kā dzīvojāmies pa lauku.

E dienu pirms 8 mēnešiem pirmo reizi apsēdās bez balsta uz rociņas. 


Pēc 2 dienām sāka rāpot un vel pēc 3 jau pirmo reizi pieslējās kājiņās.



 Māmiņdienā E bija iesvētības. Uz mēneša beigām arī nolaišanās no stāvus pozas - nu ir skaidri saprotama. Ļoti priecājās dzirdot - dziedošā sunīša un zilonīša - dziesmiņas. Pēc frāzēm klipu-klapu plaukšķina plaukstiņas. Ar smaidu un ātru rāpojienu parasti sagaida mājās tēti. Joprojām ir ļoti mierīga un mīļa:)




M ir ticis pie jaunas frizūras. Beidzot saņēmāmies nogriezt garos matus. Darbiņi, kurus cenšos viņam piedāvāt, godīgi sakot, gandrīz neinteresē. Viņam sajag skriet, lekt, braukt ar auto un būvēt lego mājas. Frāze - M būs liels un būvēs māju, izskan aizvien biežāk :)


Bijām aizbraukuši uz Rakšiem skatīties kamieļus un lamas. M spiedza aiz bailēm un vienlaicīgi aiz sajūsmas, kad abi ar tēti gāja blaudīt kamieli. Arī pāris lamām iedeva barībiņu un protams atlikušās dienas daļas tēma bija par un ap kamieļiem.

Vienu dienu pēc bībeles studijas, tētis atbrauca pakaļ M un atļāva mums ar E izbaudīt - Šoppinga dienu. Kamēr ar mazo braukājām pa veikaliem un iepirkāmies, tētis ar M devās uz Līvu akvaparku. Mūsu ūdensmīlim M tā bija sajūsmas pilna diena. Vel tagad - jūnija sākumā, viņš ik pa brīdim atcerās un visiem - tiešām visiem, stāsta, ka bija ar tēti akvaparkā, kur šļakstījās ar ūdeni, peldēja baseinā un spēlēja tā un šitā bumbu :)

Gaidam jūnija lielos notikumus, kuri mums saplānoti vairākumā :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru