ceturtdiena, 2012. gada 1. marts

Sunīts burkā

     Pāris dienas atpakaļ iztukšojām kārtējo medus burciņu. Sēdēju un domāju, ko interesantu lai iesāk ar burciņu. Tad atcerējos, ka M ļoti patīk suvenīri ko tētis atbedis no ārzemēm. Tie ir tie, kuros iekšā ir ūdens ar sniedziņu un vizuļiem. Pavisam nesen M vienu no šiem suvenīriem sadauzija. Tad nu ienāca prātā doma, ka, lai M negribētoa ņemt spēlēties ar atvestajiem ūdens suvenīriem jāuzmeistaro viņam pašam savs - īpašais. Tad, abi ar M ķērāmies pie darba.

     Ņēmu tukšo burku, plastikāta lenti ar ko reiz bija pārsieta tortes kaste, spīdumiņus, glitterīšus, sunīti no kinderolas, sagrieztu resno salmiņu un karsto līmes pistoli.


Burkas vāciņā ielīmēju salmiņus un pa virsu uzlīmēju lentes mudžekli. Salmiņu pamatne vajadzīga, lai rezultātā sunītis būtu vairāk butkas vidū, nevis apakšā. Uz lentes uzlīmēju sunīti.




Kamēr līmēju, tikām palūdzu, lai M burkē ielej ūdeni. M ielēja ūdeni un sabērām tur iekša gliterus un spīdumiņus. Uzliku burkai vāku, kur bija salīmēti attiecīgie materiāli.


Lai mazajam neienāktu prātā pēkšņi atskrūvēt burku, gar vāka malu ielaidu karato līmi.

GATAVS!

Griežam rinķī un skatamies, kā sunīts plunčājās vizuļu ūdenī.


Tādā veidā var iekšā stiprināt visu ko. Ļoti dekoratīvi šķiet izskatītis gliemežvāki, akmentiņi, smiltis, čiekuri vai ielaminētas bildes piemēram.
Uztaisiet arī jūs kādu un padalieties pēctam pieredzē:)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru