ceturtdiena, 2012. gada 1. marts

Februāris 2012

Un atkal jau mēnesis ir pagājis. Kā tad mums gāja?


  •    Vispirms jau E kārtīgi ir iemācijusies šūpoties celīšos. Šūpojas un taisno kājiņas, lec ar celīšiem, mēģina likt vienu celīti uz priekšu un krīt apkārt. Ļoti reaģē uz apkārt notiekošo. Labprāt uzskmaida ieraugot kādu no ģimenes locekļiem. Ļoti patīk vērot sevi un sarunāties - esot pie spoguļa. Tver un nogaršo visu, kas ir pa rokai un mazliet tālāk.
  •     M sācis apgūt formu nosaukumus un izskatu. Skaitot lūgšanu M zin kurā brīdī un pats prot nobeigt lūgšnu. Pats var nodziedāt "Velc pelīte" un līdzi dziedot labi zin "Pateicības dziesmiņu". Vispār pasācis daudz dziedāt dejot un vel vairāk runāties. Brīvāk prot izteikt savas domas.
  • Paguvām doties uz referendumu, pret otras valsts valodas ieviešanu.
  • Februāra beigās visi četri saslimām ar Adenovīrusu un katrs sapratām ko nozīmē 39.7; 39.8; 39.9 temperatūra, drudzis, stiprs klepus un kārtīgas iesnas.

Nu jau ir pienācis marts, pirmais pavasara mēnesis. Gaidam izveseļošanos, lai beidzot ar mazajiem varētu iziet pastaigā. Ieelpot šo pavasarīgo gaisu un izbaudīt, cerams pēdējo sniegoto mēnesi pirms pavasara iestāšanās.
    Lai Jums un mums krāšņš un izdomas bagāts priekšā stāvošais mēnesis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru