trešdiena, 2012. gada 1. februāris

Atskats uz janvāri

    Vienā jaukā blogā, Evelīnas blogs,  noskatīju superīgu ideju. Noslēdzot mēnesi uzrakstīt atskaiti priekš sevis un mīļajiem, par notikumiem aizvadītajā mēnesī.

Ar jaunu gadu jauni notikumi.
  •  E no muguras uz vēderu sāka velties 3m. un 1d. Janvara vidū, neilgi pēc 4.m. jubīlīša E iemācijās velties no vēderiņa uz muguru. Tagad prot kārtīgi ripināties no vienas gultas, paklāja u.c. malas līdz otrai. Joprojām gan dominē protams kustība uz kreiso pusi. E izbāžot mēli skaisti un skanīgi prot attēlot traktoru, daudz runā un mēģina nogaršot savu kāju pirkstiņus.
  •  M divas reizes bija slēpot. Riekstu kalnā iesildijās un Reiņa trasē jau demonstrēja ilgos braucienus, bez kritieniem. Ir ticis arī pie slēpošanas inventāra, gan joprojām vel bez ķiveres. M beidzot ir iepazinies ar sniegu un izklaides iespējām ar to. Mūsu pagalmu rotā pirmais M, tēta un brālēna celtais sniegavīts. Ir apguvis trīs krāsas - sarkana, dzeltena, zila. Brīžam gan joprojām visas sauc par zaļo, bet pēc nosaukuma norāda gandrī nekļūdīgi pareizo. Joprojām skaitam līdz 5, tālāk pagaidām nemācu, jo pārejam uz krāsu mācību. M runā ... Ļoti daudz... Un teikumos. Brīžam jābrīnās par vārdu krājumu un atmiņu.
  •  Un protams - esam ar M atsākuši un ar E uzsākuši bēbīšu skolas gaitas.


Tā nu esam aizvadījuši pirmo šā gada mēnesi :)